Beoordelingen van Daily Burgers Enschede

Recente recensies van Daily Burgers Enschede

5 sterren na 113 reviews

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeere burger geleverd. Zou met bacon moeten zijn ..maar was met patat!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrr. Support your locals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die saus was pittig man

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers. Helaas bestelling niet op de beloofde tijd afgeleverd maar ter compensatie een fles drinken gekregen. Top opgelost. We gaan zeker vaker bestellen.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzondere smaakvolle patatjes en geweldige burgers

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel met bezorgen en goed eten bestel vaak bij dailyburgers is mijn favoriete burgerzaak

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!!Echt een aanrader! Gaan zeker weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mattie, als jij twijfelt of je wilt bestellen hier, deze burgers heb ik facking hard gechapped. McDonalds huur deze guys in wat dit is hoe je burgers maakt. Burger perfect, patat perfect, mayonaise perfect en zelfs de cola was niet te warm en niet te koud Je bent echt een wushum als je hier niet besteld man k zweer

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk genoten van ons eten! Echt een aanrader. Burgers kwamen lekker warm aan en waren lekker warm!!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima! Lekkerste burgers van Enschede.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima burgers, snel bezorgd

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers goed afgeleverd. Vielen in de smaak hier😀👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lauw/koud en drinken lauw. Keer daarvoor ook al. De burger is wel erg lekker.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers zijn super lekker, graag bij een “menu” nog wat rauwkost en wat meer keuze in sausjes. Verder was het super!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die gasten verdienen een medaille , top spul 👍🏻

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, heel snel bezorgd en de bezorger hield zich écht keurig aan alle regels!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het best jammer omdat me laatste bestelling een menu heb besteld met drank en maionaise maar dat heb ik er niet bij gekregen helaas maar verder was hamburger en patat wel oke zou alleen beter zijn geweest ze de rest ook bij hadden gedaan

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft goed gesmaakt.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom elke keer weer terug voor de Daily Chicken Burgers, heerlijk! Vooral met extra onion rings! M'n favoriete burgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ging wat mis met de friet maar daarna schappelijk opgelost top

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

On time and yummy! Second time I order from this place, and it keeps getting bettter.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I'm very dissapointed about the order 65596TIQ I made yesterday. I received 2 normal burgers instead of a gorgonzola burger + a pinneapple burger... :( Remark: I'm a regular customer

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle levering. Ze kijken ook altijd naar de opmerkingen. Zeker een aanrader

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en snel!! Beste burgers in enschede!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was gewoon lekker maar net als de friet een beetje lauw. Ik vrees door de langere duur van de bezorging.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e x wat besteld daar de 1e keer was de patat lauw en waren ze de mayonaise vergeten, maar omdat de broodje hamburgers heerlijk waren en de papat ondanks dat ze lauw waren goed van smaak was toch een 2e x besteld en heb ik bij opmerkingen het aangegeven van de 1e x. Toen ze het eten kwamen brengen was de patat nog heel warm hadden ze er extra mayonaise bij gedaan en een grote fles cola als goedmaak van de vorige x dit was niet nodig geweest maar vond het echt super dat ze dit gedaan hebben. Wij gaan hier zeer zeker weer bestellen en kan het dus ook iedereen aanraden

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburger was heerlijk en warm. De patatjes die erbij zaten waren qua smaak heel lekker alleen jammer dat ze niet warm meer waren we hadden een combi deal en daar hoort ook mayonaise bij te zijn die zat er helaas niet bij. En de site om te bestellen is ook goed makkelijk en overzichtelijk. Het was voor ons de 1e x dat we besteld hadden gaan het zeker nog een x doen en dan hopen dat de patat dan wel warm is en de mayo er dan ook bij zit.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste burgers van enschede!! Smaak super niet gierig met toppings niet gierig met extra friet. Saus bakjes zitten propvol en niet van die gierige halve bakjes. Als je besteld om op een bepaalde tijd te laten bezorgen zijn ze er precies op tijd! Niet zoals de meeste in enschede die dan nog te laat komen. Super tent dit.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en stipt op tijd geleverd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Cheeseburger menu was lekker.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind ze altijd goed, zowel smaak als temperatuur!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service, eten is altijd op tijd bezorgd!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker kunnen smullen!! Bedankt voor het lekkere eten en de snelle bezorging!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn begonnen met het uitproberen van burgers in de omgeving. Desondanks dat we er veel hebben geprobeerd, blijft Daily Burgers een favoriet. Ze luisteren naar speciale aanvragen, wat ik ontzettend waardeer! Het maakt de service extra goed en in combinatie met de lekkere burger + patat, een heerlijk avondeten! Wij zullen zeker weer bestellen.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen besteld, altijd snel bezorgd en uitermate smakelijk. De menu's zijn echt niet kinderachtig en vullen enorm!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en super snel bezorgd! Ook erg netjes hoe de bezorger zich aan de ‘corona-maatregelen’ hield. Top!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en snel

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger lekker, kip burger niet lekker

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en dat op 2e kerstdag en super aardige bezorger!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren lekker en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger heerlijk, krulfriet perfect en bezorging altijd op tijd. Top!!!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit een betere burger gegeten. Hij was absoluut restaurant waardig!!

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden zoals altijd! De burgers zijn ontzettend lekker en de service is altijd super goed! 👌👍 We blijven zeker bestellen bij Daily Burgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste burgers in enschede wat mij betreft. gisteravond weer eens besteld en binnen 25 min kipburger, onion rings en aardappelschijfjes bezorgd gekregen. warm en smaakvol. aanrader helemaal gezien de prijs

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wrap was echt lekker en die eggburger ook!!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg tevreden over mijn bestelling hier. Deze keer meer dan een uur moeten wachten tot het eten kwam. Daarnaast of daardoor was het eten ook niet echt warm meer te noemen. Zonde!

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldige burgers, precies zoals ze horen te zijn en lekker warm als ze aankomen complimenten aan de chef!!!

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste burgers sws!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger was wel lekker, lekker licht pittig sausje zat erop. Het broodje was een tikkie droog. De frietjes goed met lekkere kruiden

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede burgers, maar we hadden de friet apart verwacht als je Fries + burger besteld. Daarnaast €0,75 betalen voor een mini plakje bacon.. berzorging wel goed

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd netjes hier. Beste plek om je burgers te bestellen. Bezorging was iets laat, kreeg fles cola ter compensatie.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vrij snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super burgertje Bezorging lkkr optijd Vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect aardige en eerlijke bezorger!!!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede burger, de extra friet had ik niet tussen de burger verwacht, volgende keer neem ik gewoon extra friet en dan zonder kruiden. Bezorging was snel

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker bezorgd binnen half uur perfect boys!

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gruwelijk! David beste chefkok :p

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere burgers, voldoende friet. Zeker een aanrader

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd snel bezorgd. Burgers waren lekker. Broodje iets te droog. De salade sloeg nergens op. Kwam zonder dressing en was totaal niet naar verwachting gezien de prijs.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste burgers garantie, keep up

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers en smaakvolle friet!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers waren weer top, wel vreemd dat ik zonder uitleg opeens 50 cent bij moest betalen aan de deur! Sketchy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top had een bestelling met 20 burgers en 20 wraps netjes op tijd bezorgd ivm pauze. Vaste klant erbij!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Te veel saus erin gegooid, patat was te koud. Niet te eten. Over algemeen het was wel goed maar het kan nog beter jongens !

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud gisteren terwel ik in de opmerking al had aangeven dat de bestelling vorige eeek ook al lauw was en er is niks nee gedaan dat vindt ik zeer jammer maar de bezorger was met de fiets misschien dat daar iets aan gedaan moet worden ik hoop van u te horen Mvg sandra

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De beste bezorgde burgers in Enschede

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer ietsjes minder dan normaal. Ik had extra sla, tomaat en komkommer erbij besteld maar was niks van te merken. Ook het vlees mag echt wel wat dikker... Smaak is echt heel goed, maar de extra's misten. Vind dat voor de prijs jammer.

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Erg vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was laat en daarvoor kreeg ik een fles cola erbij, dat was erg schappelijk. De bestelling was niet eens zo heel laat. Echter mijn 'extra ei' dat ik aangevinkt had bij mijn burger was helaas nergens te bekennen dus daar baalde ik wel van..

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patatjes waren helaas koud. Verder was alles heerlijk

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Zoals altijd! Dikke 5 sterren waard. Eten was snel bezorgd en nog echt heet!! Aanrader

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het eten was heerlijk!

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima, alleen mag de vlees wel wat dikker zijn.. dit was echt een hele dunne hamburger ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, en goed warm. Heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Uitstekende frietjes en burgers! Misschien wel de beste van Enschede!

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een burger van hoge kwaliteit die erg snel geleverd was rond 18:00 op een zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

derde x dat ik nu bestel, nog nooit zo snel bezorgd gehad, 20min ofzo? lekker broodje, goed mals vlees en mals kipvlees ( 2 burgers) en echt goed warm dankzij alu folie erom ? echt top burgers ! aanrader voor de liefhebbers

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle levering, binnen 20 minuten na het bestellen gaat de bel al. De burgers zijn ook erg lekker en een menu voor deze prijs is ook niet om over te klagen!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest een klein stukje lopen om de bestelling af te halen aangezien we net in een nieuwbouw wijk zitten.. maar was erg lekker en service was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere burgers en ook nog vlot bezorgd! Aanrader!